Vandaag geopend van 10:00 - 17:00
Begin 2019 goed met een nieuwe computer!Vraag naar onze aanbieding!

Computer reparatie omgeving Breda

Nick's Computers heeft al meer dan 10 jaar werkervaring op gebied van computer reparaties, laptop reparaties, en andere reparaties en dienstverlening in de ICT-sector. Doordat Nick's Computers is ontstaan uit passie en vanuit hobby-matige ICT-activiteiten kunnen wij als geen ander inspelen op de behoefte van u als particuliere klant. Wij weten dat het niet altijd veel hoeft te kosten om toch de beste ervaringen te krijgen op uw laptop, computer, telefoon of tablet. Door middel van slimme technieken, aansluitende oplossingen en goede communicatie weet u zeker dat u het gewenste resultaat krijgt wat u beoogt. Uiteraard luisteren wij graag naar uw probleem en zoeken hierbij een passende oplossing.

We begrijpen dat het voor u kan klinken als: \“te mooi om waar te zijn\”, maar onze recensies en de nominatie van beste bedrijf van Breda geeft voor ons voldoende bevestiging dat wij ons werk op een correctie manier uitvoeren.

Dit maakt ons werk dan ook zo leuk: tevreden klanten die graag van onze service en diensten gebruik blijven maken! Steeds meer klanten vertrouwen dan ook in de service van Nick's Computers. Helaas krijgen wij regelmatig klanten die bij andere ICT-bedrijven zijn geweest, waarbij de ervaring minder positief is geweest, soms is dit gemoeid met hoge kosten zonder resultaat. Via onze nieuwste technieken, maar ook opgeleid personeel weten wij waar wij u mee kunnen helpen en kunnen wij ook goed advies geven met een gewenst resultaat!

Nick's Computers heeft veel klanten omgeving Breda, maar uiteraard komen wij ook verder dan Breda. In onze tarievenlijst hebben wij de huidige locaties waar wij actief zijn benoemd, maar mocht uw locatie er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want wij kunnen altijd de mogelijkheden met u bespreken.

Wij hebben met het bedrijf Nick's Computers op diverse locaties in Breda gevestigd gezeten en hebben ons pand momenteel in het zelfde gebouw als de Kamer van Koophandel gevestigd, met ruime openingstijden, volop gratis parkeer gelegenheid, diverse onderdelen op voorraad kunnen wij u vaak dezelfde dag nog helpen. Komt het voor u even niet uit om langs te komen kunnen wij u uiteraard ook helpen op afstand of kunt u ook kiezen dat wij bij u op locatie langskomen. Op deze manier is er voor elke klant een gewenste oplossing om uw ICT probleem te onderzoeken en op te lossen.

Wilt u dat wij langskomen bij u op locatie omgeving Breda?

Dat is voor Nick's Computers uiteraard geen probleem, wij komen graag bij u langs om advies te geven of om problemen op te lossen. Geen contant geld in huis? Ook dit is voor Nick's Computers geen enkel probleem, u heeft de mogelijkheid om altijd bij ons te pinnen, ook als wij bij u op locatie komen.

Wij houden van een snelle en correcte afhandeling, dat is ook een van de vele voordelen om door ons uw ICT-zaken te laten uitvoeren!

Datum van publicatie: 01-04-2018