Vandaag gesloten
Begin 2019 goed met een nieuwe computer!Vraag naar onze aanbieding!
Afbeelding particulier ICT hulpAfbeelding laptop reparatieAfbeelding laptop werken

Over ons

Nick's Computers is opgericht in april 2012 en is sindsdien dé betrouwbare partner op gebied van computerreparatie, onderhoud, advies en assemblage omgeving Breda.

In 2015 is Nick's Computers door toenemende drukte uitgebreid en sindsdien heeft Nicky van der Raaf het team versterkt en op drukke momenten bijgedragen aan advies en ondersteuning. Na een steeds grotere vraag vanuit de klant hebben wij in 2016 de stap genomen om met 4 nieuwe personeelsleden uit te breiden op een nieuwe locatie aan de Takkebijsters te Breda.

Omdat bij uitbreidingen door personeel binnen organisaties vaak de kwaliteit van service doet verminderen is er besloten om de nieuwe werknemers op te leiden zodat zij experts worden op elk gebied van computerservice tot en met assemblage. Elke werknemer van Nick's Computers heeft dan ook certificaten behaald op gebied van computerreparatie zodat zij in staat zijn u perfect te helpen zoals u altijd al gewend bent en wellicht nog beter.

Hierdoor is de snelheid verhoogd en kunnen wij u direct ter hulp staan. Klanten komen langs of maken gebruik van onze haal- en brengservice. Zo heeft iedere klant precies de gewenste service die hij of zij graag ziet en verwacht. Even binnen lopen met een korte vraag of misschien wel met een zeer uitgebreide vraag is voor ons geen enkel probleem. Eind 2016 zijn wij verhuisd naar een beter bereikbare locatie aan de Mozartlaan 7 te Breda. Deze nieuwe locatie heeft er voor gezorgd dat wij verder hebben kunnen uitbreiden en onze dienstverlening te kunnen aanpassen aan de wens van de klant.

Wij zien u graag als klant tegemoet en u bent te allen tijde welkom op onze bedrijfslocatie aan de Mozartlaan 7 te Breda. Nick's Computers staat voor snelle service. Wij zijn er voor u en zorgen daarom ook dat u een tevreden klant zal blijven. Late uren bereikbaar, snelle reactie en de beste prijs. Dat noemen wij service van Nick's Computers.

Naast onze expertise op gebied van computers, repareren wij ook laptops. Vanaf €49,95 geven wij u duidelijke informatie en repareren wij uw beeldscherm, vervangen wij een DC-jack, schonen wij uw computer op en installeren wij een nieuwe Windows 10. Zo weet u zeker dat u de goedkoopste prijs heeft voor de beste kwaliteit bij een betrouwbare leverancier.

Wij heten u van harte welkom op onze locatie, maar halen de laptop of computer natuurlijk ook graag bij u op!