Vandaag gesloten
Begin 2019 goed met een nieuwe computer!Vraag naar onze aanbieding!

Tarieven computer en laptop reparatie te Vlijmen

Computer of laptop reparatie te Vlijmen met computerservice van Nick's Computers wordt u al geholpen vanaf €12,49 per kwartier. Voor maar €49,95 zijn wij u een compleet uur van dienst! Eventueel kunt u er voor kiezen dat wij u computer of latptop komen ophalen, maar u kan er uiteraard ook voor kiezen om zelf langs te komen op afspraak. Vlijmen bevindt zich meer dan 30KM bij de locatie van Nick's Computers te Breda vandaan. Hierdoor begrijpen wij dat het voor u niet altijd even handig uitkomt om langs te komen bij ons op locatie. Vandaar dat wij u haal- en brengservice aanbieden zodat u een afspraak kan inplannen met iemand van Nick's Computers om uw laptop of computer bij u op te halen en weer terug te brengen. Vaak kan dit dezelfde dag! Voor maar €60,00 halen wij de computer bij u op en leveren wij deze weer snel terug bij u op locatie.

Sinds 2012 zijn wij actief in Breda en bieden wij dienstverlening voor particulier, maar ook de zakelijke klant helpen wij voorruit. Voor diverse bedrijven in Breda hebben wij complete oplossingen kunnen bieden m.b.t. de ICT-voorziening. Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen, kijk dan op: de website van Elite ICT.

Afbeelding voorrijkosten meter
Haal- en brengservice € 60,00,- in Vlijmen.
Afbeelding beeldscherm reparatie
Beeldscherm vervangen Al vanaf € 49,95
DC-jack aansluiting defect - geen voeding
DC-jack vervangen Al vanaf € €79,95.
Defecte harddisk, hardeschijf, ssd of usb reparatie
Datarecovery Al vanaf €219,95.
Schoonmaak van pc of laptop en controle
Controle en schoonmaak Volledige pc controle € 220,-

Beeldscherm vervangen in Vlijmen

Als uw beeldscherm defecten toont zoals: bij bewegen knipperen, wit beeld naar verloop van tijd of zit er een barst in uw scherm? Dan bent u bij het juiste adres en kunnen wij u helpen met het vervangen van uw beeldscherm.

Doordat er veel verschillende series uit worden gebracht van één bepaalde laptop is het mogelijk dat in het eerste opzicht twee dezelfde laptops een verschillend beeldscherm hebben. Daardoor is het voor ons niet altijd mogelijk om direct het juiste onderdeel in huis te hebben. Wij hebben daarom besloten om alle reparties bij ons op lcoatie uit te voeren te Breda, hierdoor hebben wij direct het juiste gereedschap bij de hand en kunnen we eventueel een ander scherm plaatsen mocht het model niet overeenkomen. U bent hierdoor vaak binnen één werkdag geholpen, maar het kan soms voorkomen dat de laptop twee of meer dagen (i.v.m. weekend) bij ons ter reparatie dient aangeboden te worden. Uiteraard proberen wij dit met u in overleg uit te voeren zodat u van te voren weet hoelang u de laptop bij ons ter reparatie brengt. Wij begrijpen echter dat het niet altijd handig is om de laptop zelf te brengen vanuit Vlijmen naar Breda en daarom bieden wij u graag haal- en brengservice aan, voor maar € 60,00 halen wij uw laptop bij u op en leveren deze ook weer terug bij u in Vlijmen.

Het is mogelijk dat wij tijdens een reparatie concluderen dat de laptopkabel beschadigd is, dit kunnen wij echter niet vooraf bepalen en daarom kan het zijn dat wij u tijdens de reparatie vermelden dat het een ander probleem blijkt te zijn dan het scherm. In veel gevallen kan dan de repatie voor een iets goedkopere prijs of voor dezelfde prijs gerepareerd worden. We doen dit uiteraard samen met uw toestemming uitvoeren.

Laptop DC-jack defect

Heeft u een laptop en deze laat niet meer op en woont u omgeving Vlijmen? Dan kunnen wij u weer voorruit helpen met het vervangen van uw DC-jack.

De DC-jack zit in uw laptop en bevat de aansluiting naar uw oplader. Wanneer uw laptop niet meer op laad kan de oplader of de DC-jack defect zijn en dit kunnen wij voor u controleren. Met onze meters lezen wij uw oplader uit en weten wij of deze defect is of dat we verder moeten zoeken in de laptop. Laad de laptop wel op als u de kabel beweegt in de laptop? Dan is vaak het aansluitpunt en dus de DC-jack defect. Voor maar € 79,95 vervangen wij de DC-jack voor u op locatie te Breda, indien het niet uitkomt om naar Breda te rijden kunnen wij uw laptop met onze haal- en brengservice bij u ophalen en terugbrengen en dat allemaal voor maar € 60,00. Indien blijkt dat tijdens het controleren alleen uw oplader defect is heeft u vaak al voor maar € 19,95 een nieuwe oplader.

USB defect, harddisk beschadigd of SSD gewist?

Heeft u perongelijk uw data gewist of is uw opslagapparaat defect? Wij kunnen u helpen om uw verloren foto's, bedrijfsgegevens of persoonlijke informatie terug te krijgen van uw opslagmedium.

Het is een zeer uitgebreid proces om uw data terug te krijgen, maar in veel gevallen is het mogelijk om uw gegevens en informatie terug te halen van een defecte hardeschijf, ssd of USB. Indien u een oplagmedium heeft waarover u twijfelt of wij de bestanden kunnen terughalen kunt u altijd kosteloos om informatie vragen. Wij helpen u dan verder en proberen een zo goed mogelijke oplossing toe te passen, zo kunt u ook bijvoorbeeld gebruik maken van onze no-cure no-pay oplossing en weet u dat u geen kosten heeft indien de data niet teruggehaald kan worden. Omdat het proces van 1 werkdag tot 2 maanden kan duren is het genoodzaakt de repartie uit te voeren bij ons op locatie te Breda.

Volledige pc controle incl. schoonmaak

Heeft u geen idee wat u computer of laptop voor problemen heeft, maar merkt u wel dat er vanalles niet correct werkt?

Wij kunnen uw laptop of computer volledig controleren. Van de volledige controle krijgt u een rapport zodat u direct zichtbaar heeft wat het exacte probleem is m.b.t. de laptop of uw computer. Daarnaast maken wij uw computer volledig schoon zodat u met een schoon apparaat verder kan. Daarnaast geven wij een eventuele kosten indicatie om de computer of laptop te laten repareren. Een controle is een momentopname waardoor er geen rechten verleend kunnen worden aan het rapport en bieden geen garanties voor in de toekomst.